MARIANNE LUIJK

Therapeut, yogadocent en Kindertolk
Marianne Luijk is therapeut, yogadocent en kindertolk die op holistische wijze vrouwen begeleidt in de bewustwording van hun zelfhelend vermogen. Ze helpt vrouwen om de balans en vitale levensenergie terug te vinden.

ONDERSTEUNT EN BEGELEIDT BIJ:

◌ Hormonale disbalans (PMS, migraine en andere hormoonklachten).
◌ Stress en burn-out.
◌ Lichamelijke en emotionele klachten.
◌ Vermoeidheid en laag energieniveau.
◌ Gezondheid bevorderen en preventief klachten voorkomen.
◌ Problemen met en van je kind (Kindertolk).

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie via 06 - 512 03 142.

Unieke mix van energetische therapie (Regenesis), hypnotherapie en ademoefeningen

Iedere vrouw krijgt te maken met veranderingen die horen bij een nieuwe levensfase. Vooral in de perioden van zwanger- en moederschap vinden er veranderingen plaats op zowel fysiek, mentaal, emotioneel alsook energetisch niveau. Veel klachten van vrouwen beginnen met een hormonale disbalans. Voel je je bijvoorbeeld gestrest dan heeft dit direct invloed op je hormonen. In mijn begeleiding ondersteun ik je op alle niveaus zodat je jouw innerlijke balans kan herstellen.

Tijdens de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aangewakkerd door zachte aanraking op bepaalde punten op het lichaam. Dit laat je lichaam “spreken”. Het lichaam vertelt je veel meer dan je kunt bedenken. Vanuit jouw onderbewustzijn krijg je inzicht in de mogelijke oorsprong van je klacht. Wat ik terug hoor van de mensen met wie ik mag werken is dat er precies gebeurt wat ze nodig hebben.

Ook ondersteun ik je met een liefdevolle oplossing voor ‘problemen’ met en van je kind. Mijn ervaring als Kindertolk gebruik ik daarbij.

Neem gerust contact met mij op via 06 - 512 03 142.

Kinderwens: Bij onvervulde kinderwens kan ik je ondersteunen bij het in balans brengen van je hormoonstelsel (naast individuele begeleiding ook mogelijkheid om hormoonyoga groepslessen te volgen). Daarnaast kan ik je begeleiden in het nog meer verbinden met je eigen innerlijke kind.

Zwangerschap: Ik kan je ondersteunen tijdens de zwangerschap in de voorbereiding op je bevalling. Het belangrijkste uitgangspunt is om jou zo optimaal voor te bereiden zodat het een mooie ervaring is. Ook bij fysieke klachten kan ik je ondersteunen om deze te verlichten.

Ouder en kind: Ik kan je ondersteunen bij het moederschap wat een voortdurend proces is van beweging, groei en verandering. Als je eerst goed voor jezelf zorgt, dán pas kun je echt goed zorgen voor jouw kind.

Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als data-analist voor NS en KPN heb ik na de geboorte van mijn dochter (2010) het eerste jaar intens genoten van het moederschap. Daarna heb ik de stap gezet om mij volledig te richten op het zelfstandig ondernemerschap en ben nu eigenaar van VrouwinBalans. Naast therapeut, kindertolk en yogadocent ben ik moeder, partner, zus, dochter, vriendin én vrouw.

Ik ben een pad van bewustwording ingeslagen en heb leren luisteren naar wie ik écht ben. Het ouderschap heeft mij daarin enorm verrijkt. De liefde die ik voor mijn kind voel heeft me weer in contact gebracht met de liefde voor mijn eigen innerlijk kind.

De kracht van de technieken die ik inzet om anderen te begeleiden heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Graag maak ik nu het verschil voor anderen die graag willen groeien en hun authentieke zelf willen ontwikkelen. Heel graag ont-moet ik je bij Mensenkind!


Tarief
De kosten bedragen € 60,- per uur. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. De zwangerschapsbegeleiding duurt 1 uur per sessie.

Je krijgt een factuur mee voor de ziektekostenverzekeraar. Tot 24 uur van te voren kun je de afspraak kosteloos afzeggen. Daarna ben ik genoodzaakt de sessie door te berekenen.

Vergoeding verzekeraars
Ik ben erkend als Registertherapeut RBCZ en lid van de Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten en Vereniging Yogadocenten Nederland. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden hypnotherapie en psychosociale therapie vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg in ieder geval ook zelf je ziektekostenverzekeraar.

CONTACT

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Bel me gerust via 06-51203142 of stuur een mail.

KIJK OOK EENS OP MIJN WEBSITE

GERELATEERDE BEHANDELAARS

SIB_5623 klein

MARIEKE VERSCHELLING

Holistisch verloskundige.


MEER INFO